06 54372133 info@erveroos.nl
Onze

Agenda

 Agenda

Er is zoveel te beleven!

Bekijk hier de agenda van Beltrum met alle activiteiten die in het dorp plaatsvinden.

Activiteit Organisatie Datum + tijd Locatie
Opening Speelpark ‘de Stroet’ 23 april Park ‘de Stroet’ Beltrum
Koningsnacht Zie ook FB en Instagram 26 april Feesttent op
Auto Sterrit Koningsdag 27 april het Mariaplein
Koningsdag Beltrum 27 april Beltrum
Pigpop light Pigpop 21-22 mei Terrein Halfweg
Boerendag Beltrum Boerendag 18-19 juni Kooigootsweg Beltrum
Beachvolleybal + Beachparty Beachparty 12-13 augustus Mölleweg Beltrum

Silo Art Tour

Silo Art Tour Achterhoek is een route langs diverse kunstwerken in de buitenruimte, openbaar toegankelijk voor publiek. Met dit concept worden bijzondere plekken en unieke verhalen tot leven gebracht met behulp van street art op gebouwen die een link hebben met de agrarische sector.

Beach Volleybal bij onze buren

Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus 2023 vindt er een Beach volleybal toernooi plaats bij onze buren. Dat betekend veel gezelligheid en sportiviteit in het weiland naast de camperplaats. In de avonds is er gezellige muziek tot een uur of 0:200. Houd rekening met later in slaap vallen. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het gezellige beach volleybal toernooi! Wij hopen u daar te zien.

Bloemencorso

De bloemencorso in Beltrum is altijd het eerste weekend van september.

Bloemencorso

Super leuke plek om te relaxen en tot rust te komen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig voor 15 euro. Je kunt vanaf daar mooie fietstochten starten. Ook zou het leuk zijn om daar te vergaderen. Jumbo en Aldi liggen op 4 km afstand, maar zijn met de fiets snel te bereiken. Eigenaar erg aardig. Waren er twee dagen en het was daar super leuk. Alles was schoon en goed onderhouden. Het was de hele nacht helemaal stil. Ook het naastgelegen stadje Groenlo is een bezoekje waard, dus genoeg gezegd, aan de slag…..glimlach

Sylvia Kiesgen